Ouddorp-Marijkeweg 33B- € 625.000 k.k.
Prachtig gelegen in het groen, privacy alom, lommerrijk en verscholen aan een van de meest sfeervolle weggetjes van Ouddorp ligt deze verrassend ruime vrijstaande woning met garage (ca. 35 m²). Het perceel eigen grond is maar liefst 1.855 m² groot en bevindt zich tussen de uitgestrekte stranden en het gezellige Ouddorpse centrum in, beide op fietsafstand gelegen.

INDELING
De woning is op de begane grond ingericht met een ruime en lichte L-vormige woonkamer met aangrenzend de landelijke keuken. Daarnaast is de woning voorzien van een prachtige tuinkamer welke ook is voorzien van een keukenblok. Dit is een waanzinnige plek om te zitten, uitkijkend in het groen van de tuin. Eén van de grote pluspunten van deze woning zijn de twee slaapkamers én badkamer op de begane grond. Dit maakt het object uitermate geschikt voor alle doelgroepen. Daarnaast is er een riante en praktische bijkeuken aanwezig. Het dagelijks toilet en de trapopgang bevindt zich in de entreehal.

Middels de hardhouten trap vanuit de entreehal bereikt u de overloop met daaraan nog eens drie ruime kamers, veel bergruimte en de technische ruimte met cv-opstelling (2010).

De tuin rondom de woning is een ware belevenis en ingericht met diverse perkjes, wandelpaden, bloemen, volwassen bomen, een vijver, moestuin en zelfs een kas om uw eigen groenten te verbouwen. Daarnaast is het voorzien met diverse leuke terrasjes om in of juist uit de zon te zitten en te genieten van alle rust en vrijheid.

De woning én het perceel heeft alles om hier uw privé paradijs te realiseren. Een ware belevenis om te mogen wonen op een plek als dit! Bent u net zo enthousiast als dat wij dat zijn, neem dan contact op met ons kantoor en we plannen vrijblijvend een bezichtigingsafspraak met u in.

Dit object wordt u aangeboden in samenwerking met Hameeteman Makelaardij.