Nieuwe-Tonge-Korteweegje 1- € 625.000 k.k.
Riant woonhuis voorzien van een aparte, geschakelde praktijkruimte en een ruime garage. Het geheel is gelegen op een royaal perceel grond van 1.007 m2. Momenteel is dit object in gebruik als huisartsenpraktijk met woonhuis. De huisartsenpraktijk blijft als zodanig in gebruik en wordt derhalve in verhuurde staat aangeboden. Het object is eventueel eveneens geschikt voor toekomstige dubbele bewoning.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het centrum van Nieuwe-Tonge. De bereikbaarheid middels auto is goed te noemen vanwege de nabij gelegen N-59. Rotterdam is op korte afstand gelegen. Een busverbinding is aanwezig. Een treinverbinding is niet aanwezig.

Indeling woonhuis:

Begane grond:
Entree, hal, voorzien van authentieke vloertegels, inbouwkast, toegang tot de onderliggende kelder, trapopgang naar de 1e verdieping, toilet met fonteintje, toegangsdeur naar de achtertuin, woonkamer is voorzien van open haard, de vloer is voorzien van eiken houten vloerdelen en een authentiek plafond met ornamenten, woonkeuken met diverse kwaliteits inbouwapparatuur, keukenaanbouw waarin zich de tuinkamer bevindt. De praktijkruimte is binnendoor bereikbaar vanuit de hal.

1e verdieping:
Overloop, badkamer met ligbad, dubbele wastafel, toilet en wasmachine-/drogeraansluiting, 5 slaapkamers, 2e badkamer met douche en wastafel (ouderslaapkamer). In een van de slaapkamers bevindt zich de trapopgang naar de tweede verdieping.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte, 6e slaapkamer voorzien van 2 Velux-ramen en bergruimte, zolderruimte met opstelling van de c.v.-ketel.

Praktijkruimte:
Entree, toilet, c.v.-ruimte, open hal met receptie, wachtkamer, 4 behandelkamers, apotheek/administratie, toilet, berging, koffie/vergaderkamer, berging, toilet.

Garage:
De garage is voorzien van twee openslaande deuren, aangrenzende schuur. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van enkele terrassen.

Afmeting:
Praktijk/kantoorruimte: ca. 140 m2
Woonhuis, inhoud : ca. 760 m3

Bouwkundige aspecten:
Praktijkruimte:
- bouwjaar 1999;
- betonnen vloer;
- plat dak gedekt met een bitumineuze dakbedekking;
- houten/aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- mechanische ventilatie;
- vloerverwarming;
- airconditioning;
- data/telefonie/kabel;
- aanrechtblok behandelruimte;
- tapijt en linoleum;
- separate meterkast woning/praktijkruimte;
- c.v. Nefit Ecomline hr;
- Nefit Topline 2014;

Woonhuis:
- bouwjaar ca. 1880;
- circa 10 jaar geleden is de woning voorzien van een betonnen vloer met isolatie, is er een nieuwe keuken geplaatst, nieuwe kozijnen met dubbele beglazing, de gevel is gereinigd en gevoegd en de garage is voorzien van nieuwe garagedeuren;

Omzetbelasting:
Er is geen omzetbelasting van toepassing.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan "Nieuwe-Tonge", dat is vastgesteld d.d. 03-03-2016, de bestemming van de woning is wonen met dubbelbestemming waarde en de bestemming van de praktijkruimte is gemengd met dubbelbestemming waarde. De voor gemengd aangewezen gronden zijn gestemd voor: detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en wonen met de ondergeschikte functies; parkeervoorzieningen, paden en wegen, erven, tuien en open terreinen, groenvoorzieningen en water en waterhuishoudelijke voorzieningen.

Bodemgegevens:
Op 8 december 1997 is door Aqua Terra Water en Bodem BV een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd in verband net een aanvraag bouwvergunninng voor een aanbouw. De vastgestelde gehalten vormen geen belemmering voor de geplande uitbreiding. Bij grondverzet dient rekening gehouden te worden met de lichte vrontreinigingen in de bodem.

Zakelijke lasten 2016:
OZB (eigenaar) bedrijfsgedeelte € 215,75
OZB (eigenaar) € 344,18
Riool-eigenaar bedrijfsgedeelte € 186,84
Riool-eigenaar € 219,25
Wegenheffing bedrijfsgedeelte € 12,06
Wegenheffing eigenaar € 20,30
Watersysteemheffing bedrijf € 75,24
Watersysteemheffing eigenaar € 125,65