Goedereede-Zuidzijde Haven 14- € 625.000 k.k.
Op een geweldige en gewilde locatie met uitzicht op de haven van het pittoreske dorpje Goedereede, staat dit mooie herenhuis met vrijstaande garage op 320 m² eigen grond. Dit voormalige burgemeestershuis verkeert in uitstekende staat en de zonnige, zomer en winter groen, ommuurde achtertuin bezorgt u alle rust en ruimte. Het kantoor op de begane grond biedt mogelijkheden voor een kantoor aan huis, echter ook voor het realiseren van een slaapkamer. Aan u de keuze!

INDELING:

BEGANE GROND: entreehal; meterkast; een geheel betegeld toilet met fonteintje; kantoor/slaapkamer; woonkamer voorzien van een Noorse leistenen vloer met vloerverwarming en schouw met open haard; middels schuifpui afsluitbare serre voorzien van elektrisch bedienbare screens; Eggersman keuken (Tieleman) in U-opstelling biedt toegang tot ruime geheel droge kelder, de keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur o.a. 5 pits Boretti gasfornuis met twee ovens, afzuigkap, koelkast, close-in-boiler en 1 ½ spoelunit.; bijkeuken met vaat-, was-, machine-/drogeraansluiting; Gehele benedenverdieping (zonder drempels) is voorzien van Noorse Leisteen met vloerverwarming

EERSTE VERDIEPING: via bordestrap bereikbare overloop; 1e dubbelbed slaapkamer met vaste kasten; 2e dubbelbed slaapkamer met vaste kasten; 3e dubbelbed slaapkamer met vaste kasten en voorzien van zonwering, middels schuifpui bereikbaar balkon; luxe badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet, bidet en designradiator. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

TWEEDE VERDIEPING: via vaste trap bereikbare overloop; 4e dubbelbed slaapkamer/kantoorruimte met vaste kasten en bergzolder.

Tuin locatie zuid, is (zomer en winter groen begroeid) ommuurd; gehele dag zon, met vijverpartij; achtertuin; terras; sierbestrating; plantenborders; volledige verlichting. Garage vrijstaand steen; met zolders; elektrisch afstand bedienbare deur;

Bijzonderheden:
In 2008 zijn de dakgoten vernieuwd door koperen goten - Er is een nieuw plat dak op de aanbouw aangebracht in 2005. In 1999 is de gehele meterkast en bedrading in de woning vernieuwd - Door de gehele woning is data-aansluiting en telefoonaansluiting aanwezig. In 2004 zijn de voor- en achtergevels van de woning gestraald, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd; Alarminstallatie (inbraak en brandalarm met camera bewaking voor en achter)

Volledig ommuurde, fraai aangelegde tuin met sierbestrating, diverse bomen. Alle bouwkundige keuringen toegestaan.

MATENLIJST:
Woonkamer: + Serre 9.48 x 4.25/ 2.40 x 4.73
Keuken: 4.10 x 2.20
Slaapkamer 1: 3.55 x 3.25
Slaapkamer 2: 4.70 x 4.20
Slaapkamer 3: 3.32 x 3.45
Slaapkamer 4: 5.83 x 3.95
Kantoor: 3.82 x 3.05

Vrijblijvende aanbieding. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.