Blue Living is...

In alle rust genieten van de privacy van uw vrijstaande villa met het gevoel één te zijn met de natuur. Of misschien houdt u meer van de charme van een karakteristiek pand of woonboerderij? Blue Living biedt u een divers aanbod van bijzondere en exclusieve woningen.

Luxe en wooncomfort

De woningen van Blue Living zijn bijzondere objecten, op een unieke locatie. Vaak kenmerken de woningen zich ook door de vele luxe extra´s, zoals bijvoorbeeld een zwembad, gastenhuisjes, ateliers, welness faciliteiten of zelfs paarden stallen.

Bijzondere omgeving

Iedere ochtend een fijne wandeling langs het strand, met uw hond door de duinen of ´s avonds uit het werk nog even uitwaaien. Of een hapje eten op één van de vele strandpaviljoens. Of u van fietsen, relaxen of van paardrijden houdt of van watersporten, zoals duiken, blokarten, (kite)surfen... in deze mooie omgeving is het allemaal mogelijk. Uw droomhuis bij het strand kan zomaar werkelijkheid worden.

Stijlvol met karakter

In ons aanbod treft u verschillende landhuizen aan. Dit zijn allemaal bijzonder stijlvolle, vrijstaande objecten voorzien van alle luxe. Drinkt u voortaan uw glaasje wijn op één dan de vele terrassen op uw eigen kavel? Of maakt u binnenkort gebruik van uw eigen sauna, stoomcabine, bubbelbad of misschien wel zwembad...

Wat uw smaak ook is, bij Blue Living vindt u luxe woningen met allure. Van karakteristiek tot modern en van landhuis tot woonboerderij, Blue Living gaat graag met u op zoek naar uw ideale droom(t)huis.

Wilt u ook kennis maken met het bijzondere en smaakvolle aanbod van Blue Living of zoekt u een speciaal object of misschien een mooie kavel voor het zelf bouwen van uw droom? Neem gerust contact op voor meer informatie over ons woningaanbod.

Graag tot ziens bij Blue Living.

Jan Bezuijen                                                                     Angelique van der Valk

                                
Blue Living
Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp

T : 0187-684868
F : 0187-684535
E : info@blueliving.nl
M : 06-53331980
KvK : 24 35 27 66